Nyhende
(denne)
Sport
(denne)
Kultur
(denne)
Fritt ord
(denne)
Bygdalangs
(denne)
Bustad og eigedom
(denne)
Bilete
(denne)
Næringsliv
(denne)
e-Avis
(denne)
Tips
(denne)
Vêret
(denne)
Meny
Meny
Lukk
Hei,
Nyhende
Politikk
Trafikk
Kvam
Jondal
Krim
Sport
Fotball
Volleyball
Skyting
Friidrett
Kultur
Musikk
Festival
Litteratur
Fritt ord
Ordskifte
Kommentar
Bygdalangs
Bustad og eigedom
Heimelsbyte
Bilete
Biletseriar
Video
Næringsliv
e-Avis
Tips
Vêret
Hei,
Ting HF
Lag digital brukar
Mi side
Kundesenter
HF Reklame
Les e-avis
Tips oss
Om Hordaland Folkeblad
Logg inn
Logg ut
Lukk
Mat og drikke
Gjer justering i prøveår: – Har vore stille på slutten
– Ein vert ikkje full av å drikka sider til mat. Ein vert sofistikert.
Driv gardsbutikk: – Inntektene er for små til at me kan ta ut løn
Mange gjester i restauranten: – Brenn for å skapa
Grønsaksbu på Ljones: – Sel mange hundre kilo
– Eg trur det vert eit veldig bra tilskot til sentrum
Riskrem i ny drakt
– Skremmande få har hatt brannøving heime
Julebordssesongen: – Fleire vel rimelege løysingar
Dei laga Mummidalen: – Me toppar laget på slutten
Nokre klokker blir ofte gløymde når vi skal stille om til vintertid
Ny siderfestival: – Innhaldet er nytt, men oppskrifta den same gamle
Vart sidervinnar: – Veldig gjævt
Hevdar seg i vin- og sidertevlingar: – Stor stas
Last inn fleire